ХК «Кременчук» – «Дженералз»: передмова до матчів

Центральні матчі другого кола чемпіонату відбудуться у Кременчуку, де місцевий хокейний клуб у дербі лідерів чемпіонату прийматиме столичний клуб «Дженералз».

ХК «Кременчук» (м. Кременчук) – «Дженералз» (м. Київ)

11-12 березня 2015 року

Льодова арена «Айсберг» (м. Кременчук, вул. Київська, 77)

Початок матчів о 18:00 та 13:00

Рефері обох матчів – Максим Урда

Лайнсмени обох матчів – Олег Серебряков та Антон Перетятько

Дискваліфіковані – Євген Секірко (1 матч)


«Дженералз» досі залишаються єдиною командою, яка зуміла покласти на лопатки лідера першості. Багато фахівців назвали ту перемогу команди Анатолія Давидова випадковою, здобуту через розслаблення суперника. Втім столичний колектив має свою думку на цей момент і спробує довести небезпідставність своїх посягань на лідерство в чемпіонаті.

Ці матчі мають надзвичайно важливе значення при визначенні переможця регулярного чемпіонату. Наразі команди розділяє 5 очок у турнірній таблиці. Це означає, що команді з Полтавщини для гарантування собі перемоги в регулярному чемпіонаті вистачить і чотирьох балів у очному протистоянні з «генералами». «Дженералз» у свою чергу не влаштовує навіть розмін очок у співвідношенні 50-на-50, адже за таких обставин шанси киян на отримання першого номеру посіву будуть мінімальними.

Перед матчами у Кременчуці кияни дозаявили чотирьох хокеїстів. Наскільки реальним буде це підсилення сказати важко, але дірки у складі, викликані травмами братів Дворників та Дмитра Коржилецького, а також дискваліфікацією Євгена Секірка, Соломон Шапіро, Євген Борисов, Валдіс Андрєєв і Владислав Геращенко залатати зможуть.


Вас може зацікавити