Керівництво ФХУ провело робочу зустріч з представниками Міністерства освіти України

У четвер, 14 червня цього року, за ініціативи президента Федерації України Анатолія  Брезвіна, відбулася робоча зустріч у Міністерстві освіти та науки України.

У зустрічі прийняли участь:

– Гриневич Лілія Михайлівна  міністр освіти та науки України;

– Брезвін Анатолій Іванович – президент ФХУ;

– Кремінь Тарас Дмитрович – народний депутат України ;

– Костенко Олена Ігорівна – начальник Управління майна та підприємств МОН;

– Казакова Тетяна Вікторівна – Секретар Миколаївської міської Ради;

– Сопіт Олександр Степанович – віце-президент ФХУ.

Головною темою  зустрічі було обговорення щодо об’єднання зусиль керівництва МОН та Миколаївської влади у вирішенні питання передачі державного об’єкта – земельної ділянки «Трудові Резерви» та занедбаного приміщення басейну у комунальну власність Миколаївської громади для подальшого будівництва на цій території нових спортивних об’єктів – міського басейну та найсучаснішого льодового палацу спорту.

Усі три сторони домовилися розпочати та координувати дії щодо підготовки відповідних документів, та реалізації цього проекту у найкоротші строки.

Зусилля керівництва Федерації хокею України, представників усіх гілок влади Миколаївщини дозволять створили умови для розвитку хокею на півдні України.

«Хочу особисто висловити подяку міністру освіти та науки України пані Гриневич Лілії Михайлівні, керівництву м. Миколаєва та Миколаївської області за  розуміння та державну позицію у прагненні створення умов для будівництва сучасної інфраструктури у м. Миколаїв. Наявність одночасно двох об’єктів забезпечать мінімізацію використання бюджетних коштів завдяки застосування ефективних енергозберігаючих технологій, а молодим спортсменам та школярам перспективну базу для формування здорової нації та підготовки  спортсменів Миколаївщини. Особливо важливо, що хокейна спільнота уже найближчим часом може поповнитися тисячами любителів хокею та інших льодових видів спорту…» – сказав Анатолій Брезвін.


Вас може зацікавити