Катерина Машевська та Андрій Еклема зробили символічне вкидання на першому матчі молодіжної збірної команди України

Символічне вкидання на першому матчі молодіжної збірної команди України у рамках турніру 4-ох націй зробили старший лейтенант Збройних сил України Андрій Еклема та  директорка по комунікаціям Favorit Sport Катерина Машевська.

Оскільки Favorit Sport офіційний генеральний спонсор молодіжного чемпіонату світу, який відбудеться вже цієї зими у Києві та молодіжної збірної команди України, хочеться подякувати йому за підтримку.

У той час як пані Катерина у курсі хокейних подій і спільно з Федерацією хокею готується до проведення майбутнього чемпіонату, для пана Андрія вкидання стало новим досвідом:

«Раніше часто відвідував хокейні матчі. Тоді ще київський «Сокіл» змагався за перемоги у чемпіонаті Радянського союзу. Ігри «Сокіл» – «ЦСКА»» взагалі пропустити було неможливо. Завжди вболівав з великим задоволенням.  Зараз через нестачу часу на хокейних матчах давно не був: робота, сім’я, останні не дуже радісні події на сході України.  Але мені надзвичайно приємно, що мене запросили. І не тільки повболівати, а й стати частинкою усього дійства, відчути хокейну атмосферу на повну.»


Вас може зацікавити