Іван Козленко став гравцем канадських «Титанів»

17-річний оборонець юнацької збірної України Іван Козленко перейшов у клуб «Temiscaming Titans», який виступає в юніорській канадській лізі GMHL.

Іван народився 26 січня 2006 року в Харкові і є вихованцем місцевої СДЮСШОР. У попередньому чемпіонаті України серед гравців, не старших 17 років, Іван провів за харків’ян 20 матчів, у яких закинув 11 шайб і віддав 9 передач.

Нещодавно Козленко повернувся зі збору юнацької збірної України, який відбувався в словацькому Кошице.

«Іван — сучасний тип оборонця з чудовим катанням і потужним атакувальним потенціалом, – презентує свого новачка канадський клуб на офіційній Фейсбук-сторінці. – Він буде розвиватися з нами в цьому сезоні і ми будемо уважно стежити за його прогресом. Зрештою, ми можемо побачити його на чемпіонаті світу U18. Іван зіткнеться зі значними проблемами адаптації, оскільки він не розмовляє ні англійською, ні французькою. Проте він уже приїхав до Квебека на хокейний турнір. Ми дамо йому час, щоб добре адаптуватися до нового середовища. Іван покинув Україну три місяці тому у зв’язку з війною, перебрався до Болгарії, де закінчив навчальний рік у режимі онлайн. Наші новий Титан прибуде до Канади в серпні. Він став п’ятим гравцем, задрафтованим командою в травні, який приєднався до наших лав».

Вас може зацікавити