Італійсько-канадський альянс Тома Баррассо на шляху «Кременчука»

Сьогодні, 20 листопада, у словацькій Нітрі віце-чемпіон України “Кременчук” зіграє заключний матч у півфінальному раунді Континентального кубка. Суперник української команди – 8-разовий чемпіон Італії – «Асіаґо».

🔥15.30 «Кременчук» – «Асіаґо»

📺Трансляція: YouTube

До третього ігрового дня півфіналу Континентального кубка «Кременчук» підходить у пасиві з двома поразками від «Унії» (2:4) та «Нітри» (3:7), але при цьому зберігає теоретичні шанси на друге місце, яке дасть право зіграти у “Фіналі Чотирьох” у січні 2023 року.

Щоб поборотися за срібну «салатницю», українському колективу потрібен розрахунок складного пазла, а саме перемогти для початку чемпіона Італії трьох останніх років «Асіаґо» з різницею у чотири шайби та сподіватися у вечірньому поєдинку на перемогу «Нітри» в основний час над «Унією»! Тільки за таких казкових розкладів «Кременчук» кваліфікується у фінальний етап і продовжить боротьбу в єврокубку.

Зрозуміло, здолати «Асіаґо» – це завдання архіскладне, оскільки італійці домінують останніми роками не лише в національній першості, а й на теренах міжнародної Альпенліги за участю клубів з Австрії, Італії та Словенії, де вони стали тріумфаторами в сезоні-2021/22. Наразі, головний тренер «Асіаґо» знаменитий у минулому голкіпер і дворазовий володар Кубка Стенлі у складі «Піттсбурга» Том Баррассо має у своєму складі вісім легіонерів з Канади та одного представника США, які допомогли «червоно-жовтим» переграти в групі «Унію» (4:3), але не встигли адаптуватися до першої гри з «Нітрою» (2:5).

Незважаючи на велику кількість північноамериканців у складі, «Асіаґо» аж ніяк не виділяється стабільністю та ігровою дисципліною. У новому для себе австро-угорсько-італійсько-словенському чемпіонаті ICEHL підопічні Баррассо показують жахливі результати, займаючи 12-е місце з 13-ти команд у таблиці. Тож лякатися і боятися італійсько-канадський альянс як мінімум не варто. Тим більше, що «кременчужани» у солідній «м’ясорубці» під назвою група F швидко набираються міжнародного досвіду та обростають «м’язами», що робить майбутню зустріч дуже інтригучою, насамперед, у світлі вміння двох колективів поштовхатися на високих швидкостях.

Вас може зацікавити