«Це чудова можливість нагадати всьому світу, що Україна бореться за свою свободу» – готуємось до старту проєкту «Hockey4Ukraine»

 

У пʼятницю, 15 березня, відбулась пресконференція з нагоди старту фандрейзингового табору юнацької збірної України «Hockey 4 Ukraine».

Основні тези з конференції:

  • Сенді Едмонстоун (голова правління та президент Calgary Canucks) закликав усіх підтримати тур, купувати квитки та відвідувати матчі.
  • Бред Морган (головний тренер Calgary Canucks) зауважив, що Hockey4Ukraine — чудова можливість для всіх учасників туру. Для команди Alberta U18 це нагода побачити іншу гру і здобути унікальний досвід. Тоді як для української сторони вони зроблять все можливе з технічної і людської сторони, щоб забезпечити належну підготовку до ЧС.
  • Горд Мілер (канадійський спортивний кометатор TSN та ініціатор минулорічного Hockey Can’t Stop туру) подякував усім партнерам і спонсорам, а також Федерації хокею України, за організацію цієї події. Горд згадав свою поїздку в Україну восени 2023 року і розповів як його вразило те, що під час постійних сирен, атак, людських втрат, українські хлопчики і дівчата знаходять розраду на льоду.
  • Олександра Славицька (віцепрезидентка Федерації хокею України) наголосила, що окрім спортивної місії цього туру (підготовки U18 до ЧС), це також чудова можливість нагадати всьому світу, що Україна все ще бореться за свою свободу і незалежність.

Нагадуємо, що юнацька збірна України зіграє два товариські матчі проти Alberta U18 All-Star Team у середу, 27 березня о 19:00 (28 березня 03:00 за Києвом) та в суботу,  30 березня о 12:30 (30 березня 20:30 за Києвом) на Ken Bracko Arena, Max Bell Center у Альберті, Канада. Ігри будуть транслюватись в прямому ефірі на HNlive.ca.

 

Вас може зацікавити