Георгій Зубко. Представлення кандидата на посаду президента Федерації хокею України

Георгій Зубко народився 16 жовтня 1986 року в місті Севастополі.

Заступник генерального директора з комерційної діяльності та стратегічного розвитку міжнародного аеропорту «Бориспіль», чинний віцепрезидент Федерації хокею України, кандидат юридичних наук.

Зарекомендував себе як висококваліфікований менеджер із успішним досвідом роботи у сфері повітряного та дорожнього транспорту. Тривалий час працював у державному та приватному секторі. Має досвід управління девелоперською компанією повного циклу, а також організації та проведення чемпіонатів світу з хокею в Україні.

 

ОСВІТА

Георгій закінчив Київський Національний торговельно-економічний університет за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування». У 2007 році закінчив Національний університет внутрішніх справ, отримавши диплом із відзнакою за спеціальністю «Юрист-правознавець», а вже в 2010 році захистив дисертацію на тему «Маргінальність як вид правомірної поведінки». 

Наразі Георгій навчається в Києво-могилянській бізнес-школі на курсі CEO Development program. 

ДОСВІД РОБОТИ

Георгій Юрійович працює заступником генерального директора з комерційної діяльності та стратегічного розвитку в ДП «Міжнародний аеропорт “Бориспіль». 

Доцент кафедри адміністративного права в КНУ імені Тараса Шевченка та викладач курсу «Адміністративне право».

Працював Директором департаменту в ПрАТ «Київміськбуд», генеральним директором групи компаній ТОВ «ДЖІ-ПІ ГРУП», а також обіймав посаду директора департаменту транспорту і морегосподарського комплексу в Одеській обласній державній адміністрації.

ДОСВІД У ХОКЕЇ

Із шести років займався хокеєм у столичних дитячо-юнацьких спортивних школах «Сокіл» та «Крижинка».

Є засновником ДЮСШ «Беркут», якою опікувався близько 10 років. Команда стала багаторазовим чемпіоном України та переможцем відкритого чемпіонату Республіки Білорусь серед юнаків.

З 2016 до 2020 року обіймає посаду віцепрезидента Федерації хокею України. Був куратором юніорського та жіночого хокею. За його діяльності юніорська збірна України стала чемпіоном світу в Дивізіоні ІВ, а жіноча національна команда після 20-річної перерви відновила своє існування і 2019 року пробилася на світову першість.

Георгій був головою організаційних комітетів із проведення в Україні чемпіонату світу з хокею серед чоловіків 2017 року, юніорського чемпіонату світу 2018 року та молодіжного чемпіонату світу 2020 року. До слова, у 2018 Україна встановила рекорд із відвідуваності юніорських чемпіонатів цього рівня. 

СОЦІАЛЬНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО І ГРОМАДСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ

Пан Зубко є співзасновником аналітичного центру ГО «Українська команда реформаторів», який на основі передового закордонного досвіду займається детальним аналізом проведених реформ в Україні, розробкою реформаторських змін. Також він є співзасновником школи CAPS, метою якої є навчання лідерів, топ-менеджерів і підприємців України.

Співзасновник ГО «Коло турботи», що з початку АТО організовує збір і передачу гуманітарної допомоги в зону проведення операції. Представники організації здійснили понад 50 виїздів до військових частин і зону АТО для передачі ліків, харчових продуктів та одягу.

Георгій – блогер сайтів «ТСН», «Українська правда», «ЛІГА.net», «Обозреватель», «Лівий берег», «ЦТС», Новое время», «Українська Правда». Автор багатьох статей на соціально-політичні теми.


Вас може зацікавити