ФХУ підписала меморандум про співпрацю з КОДА і ТОВ «М.С.Л.»

Щойно повернувшись із естонської столиці Таллінна, де вчора фінішував юніорський чемпіонат світу в дивізіоні 1В, президент Федерації хокею України Георгій Зубко відбув з робочим візитом до Богуслава на Київщині. Там, на ковзанці «Льодограй» сьогодні, 19 грудня, фінішує представницький дитячий турнір серед дітей 2013-2014 років народження Кубок Святого Миколая на призи голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна. Захід організований спільними зусиллями ФХУ, управління молоді та спорту КОДА, відокремленим підрозділом Федерації хокею України у Київській області й обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Протягом трьох днів за перемогу в турнірі боролися 12 команд – два колективи місцевих «Богуславських Шершнів», дівоча команда з Дніпра «Queens junior», київські «Бульдоги», дніпровські «Ягуар» і «Дніпро», «Кременчук», одеські «Морські Вовки», київський «Сокіл», вінницький «Патріот», а також згуртована спеціально до свята Команда Святого Миколая.

 Власне, очільник ФХУ поєднав відвідини турніру з подією, яка матиме стратегічне значення в контексті розвитку хокею на Київщині та в Україні загалом. У Богуславі був підписаний тристоронній меморандум про співпрацю між Київською облдержадніністрацією, Федерацією хокею України і товариством з обмеженою відповідальністю «М.С.Л.». Свої підписи під меморандумом поставили Василь Володін, Георгій Зубко та президент ТОВ «М.С.Л.» Георгій Ложенко.

Договір має на меті популяризацію гри в хокей, сприяння її розвитку на Київщині, та популяризації ролі фізичної культури і спорту у всебічному розвитку особистості, зміцненні здоров’я і формуванні здорового способу життя.


Вас може зацікавити