Фінал ЧУ U14: «Крижинка» перемогла одеситів та залишила шанси «Соколу» на золоті нагороди

У Дніпрі відбулися поєдинки другого ігрового дня фінального турніру чемпіонату України серед юнаків 2007 року народження.

Київський «Сокіл» відкривав ігровий день матчем проти СДЮСШОР. Кияни відкрили рахунок, реалізувавши чисельну перевагу. Проте на заключній хвилині основного часу гри харків’яни закинули шайбу, тому переможець визначився у серії післяматчевих кидків. Як і вчора, кращими у цьому компоненті виявилися хокеїсти «Сокола».

У другому матчі ігрового дня господарі турніру – хокеїсти «Дніпра» – у яскравому поєдинку перемогли «Галицьких Левів», які фінальну частину проводять без здобутих очок. У переможців дубль на рахунку Володимира Семенченка.

Вечірній поєдинок міг достроково визначити переможця змагань. Для здобуття золотих нагород «Морським Вовкам» достатньо було переграти аутсайдера змагань «Крижинку». Одеситам вистачило б і перемоги за межами основного часу гри. Проте київська команда на поєдинок налаштувалася немов на найважливіший у житті. Матч пройшов під знаком дуелі лідерів команд – одесита Віталія Ульянова та киянина Андрія Виставкіна. Обидва закинули по дві шайби. Другу шайбу Виставкін закинув за півтори хвилини до фінальної сирени, перевівши гру у серію післяматчевих кидків. А там більше пощастило киянам. 

«Морські Вовки» продовжують лідирувати в фінальному турнірі (10 очок). Підопічним Олега Маюка достатньо здобути бодай 1 очко для повторення минулорічного успіху. «Сокіл» (7 очок) же для виграшу золотих нагород має здобути перемогу в основний час. «Дніпро» (7 очок) через гірші показники в особистих зустрічах вже не зможе стати чемпіоном, проте претендує на срібні нагороди. Шанси на нагороди є і у «Галицьких Левів» (5 очок). А ось СДЮСШОР (4 очка) та «Крижинка» (3 очка) повернуться додому без медалей.

Результати матчів:

«Морські Вовки» – «Крижинка-2007» – 3:4 ПБ

«Сокіл-2007» – СДЮСШОР – 2:1 ПБ

«Дніпро» – «Галицькі Леви» – 7:4


Вас може зацікавити