Ефектна перемога України над найрезультативнішою командою чемпіонату

Сьогодні, 14 грудня, молодіжна збірна команда України зійшлася у запеклому поєдинку зі збірною командою Польщі.

Гра розпочалася на рівних. По черзі обидві команди створювали моменти біля воріт опонентів, але закинути не вдавалось. Проте, на 6 хвилині першого періоду голкіпер поляків не встиг закрити кут воріт  від точного кидка Олександра Пересунька.

Гравці пішли на перерву з рахунком 0:1 на користь України.

У другій двадцятихвилинці тактику команди не змінили. Гравці атакували ворота, але довести зроблено до заповітного голу так і не вдавалося.

У фінальному періоді українські хокеїсти розставили крапки над «і». З передачі Фелікса Морозова та Михайла Васильєва шайбу закинув Дмитро Даниленко, а за 4 хвилини до кінця матчу Олександр Пересунько оформив дубль, ефектно реалізувавши буліт. В  підсумку, перемога команди Олега Ігнатєва 3:0.

Польща – Україна – (0:1, 0:0, 0:2)

Шайби: 0:1 – Пересунько (Морозов, Матусевич), 05:44. 0:2 – Даниленко (Морозов, Васильєв), 44:32. 0:3 – Пересунько, 56:15.  

Склад нашої команди: Оганджанян (Гурко). Кругляков – Чолач, Васильєв – Матусевич, Логач – Грицюк; Ратушний – Садовіков; Матейченко – Пересунько – Кривошапкін, Архипенко – Морозов – Даниленко, Абаджан – Брага – Целогородцев; Сиротенко – Середницький – Панченко.

Щодо результатів інших матчів – другий ігровий день розпочався з гри між угорською та естонською молодіжними командами. Хоч естонці проявили характер і змогли нав’язати боротьбу, перемогу все одно вдалося забрати збірній Угорщини. Матч закінчився з рахунком 4:2.

А французи, у свою чергу, впевнено розправилися з італійцями. Після фінального свитку на табло горіли невтішні для Італії  – 4:1.

FAVORIT – Офіційний Генеральний Спонсор національної молодіжної збірної команди України.

 

 


Вас може зацікавити