«Дженералз» – «Витязь»: передмова до матчу

Матчами між столичним клубом «Дженералз» та харківським «Витязем» завершиться перше коло ХХІІІ чемпіонату України з хокею. У випадку вдалого зіграних матчів обидві команди можуть вийти на чисту другу позицію в турнірній таблиці.

«Дженералз» (м. Київ) – «Витязь» (м. Харків)

28 лютого – 1 березня 2015 року

Арена «Термінал» (м. Бровари, вул. Київська, 316)

Початок обох матчів о 13:00

Судді першого матчу – Максим Урда (рефері), Олег Серебряков та Олексій Сабада

Судді другого матчу – Олександр Говорун (рефері), Артем Корепанов та Антон Перетятько

Пряма інтренет-трансляція


Весну 2015 року хокейна Україна зустрічатиме в Броварах. Власне, як і проводжатиме зиму.

Поєдинок між «Дженералз» та «Витязем» очікується з нетерпінням, адже свої останні матчі обидві команди відіграли здорово. Харків’яни катком проїхались по захисту «АТЕКа», а кияни, хоч і не закинули 12 шайб, проте здолали непереможний до цього ХК «Кременчук».

У господарів льоду, схоже, остаточно сформувався ігровий малюнок та спрацювались ігрові зв’язки. А ось про гостьову команду цього не скажеш. Багато що буде залежати від того складу, який Євген Гладченко матиме у своєму розпорядженні цього уїк-енду. Як не крути, а «Витязь» з Литвиненком, Сальниковим, Панченком і Панасенком та без них – це дві абсолютно різні команди. Якщо лідери будуть в строю, то саме гостей можна вважати фаворитами протистояння.

Серед індивідуальних дуелей цікаво буде поглянути на протистояння воротарів. Олександр Харитонов та Андрій Безхлібний – голкіпери нестабільні, проте можуть видати запаморочливий поєдинок. Ще одним важливим моментом стане протистояння харківських захисників технічним Олексію Мадері та Олександру Караульщуку. Третім ключовим моментом матчів буде дуель київських захисників з якісними силовими форвардами команди-суперниці.


Вас може зацікавити