«Дженералз» – ХК «Кременчук»: передмова до матчу

Столичний хокейний клуб «Дженералз» останнім серед учасників чемпіонату відкриває програму домашніх матчів. На льоду арени «Термінал» підопічні Анатолія Давидова будуть приймати одноособового лідера змагання – хокейний клуб «Кременчук».

«Дженералз» (м. Київ) – ХК «Кременчук» (м. Кременчук)

23-24 лютого 2015 року

Арена «Термінал» (м. Бровари, вул. Київська, 316)

Початок обох матчів о 19:00

Судді першого матчу – Олександр Говорун (рефері), Артем Корепанов та Олексій Сабада

Судді другого матчу – Андрій Кіча (рефері), Віктор Прилипко та Андрій Кузьмінський

Інтернет-трансляція на сайті


З часу проведення попереднього матчу «Дженералз» виконали великий об’єм тренувальної роботи і навіть взяли участь у суддівському семінарі. Втім ігрового тонусу цим не заміниш. Тож у плані кондицій гостьова команда може мати перевагу. Тим більше, що матчі проти ще одного столичного клубу для підопічних Дмитра Підгурського надто складними не вийшли.

Звітний поєдинок буде також цікавим і з точки зору сили господарів. За підсумками двох абсолютно різних матчів проти «АТЕКа» важко зробити ґрунтовні висновки. А що може бути кращим за перевірку власних сил у матчах проти лідера чемпіонату.

Ще одним вагомим питанням буде фактор непереможності гостей. ХК «Кременчук» не лише не програв жодного матчу в чемпіонаті, а й не втратив жодного очка. В тому, що Анатолій Давидов та його команда захочуть змінити цей статус супернику, сумніватися не доводиться.


Вас може зацікавити