«Дженералз» – «АТЕК» : передмова до матчу

Друге коло національного чемпіонату відкриють столичні команди, які грали у матчі-відкриття першості. Щоправда, цього разу господарем майданчика буде команда Анатолія Давидова.

«Дженералз» (м. Київ) – «АТЕК» (м. Київ)

4-5 березня 2015 року

Арена «Термінал» (м. Бровари, вул. Київська, 316)

Початок обох матчів о 19:00

Судді першого матчу – Андрій Сєврук (рефері), Олег Серебряков та Ілля Хохлов

Судді другого матчу – Максим Урда (рефері), Артем Корепанов та Олександр Батєзатов

Пряма інтренет-трансляція


Якщо у першому турі чемпіонату «АТЕК» небезпідставно вважався фаворитом дуелі, то зараз «генерали» вважаються претендентами на поповнення очкового багажу.

Окрім того, що команда Анатолія Давидова набрала хороший хід, на користь господарів льоду говорить розмір майданчика. «АТЕК» до цього туру грав виключно на коротких майданчиках, тому «зайві» чотири метри льодової поверхні арени «Термінал» для не надто швидкісної команди Сергія Супруна можуть стати проблемою.

Крім цього лідери «Дженералз» Олександр Караульщук, Андрій Татаренко, Олексій Мадера та Андрій Безхлібний перебувають у чудовій формі. Тож за підсумками двох матчів цілком можна очікувати зміну лідера чемпіонату. Втім і «АТЕК» їде до Броварів заробляти очки. «Екскаваторники» не полишають надій заробити за підсумками регулярного чемпіонату перевагу власного майданчика як мінімум на першій стадії плей-офф.

Сумніватися у тому, що гравці обох команд будуть провокувати один одного, не варто. А от чи втримаються гравці від кулачних двобоїв – ще питання.

 

 


Вас може зацікавити