«Донбас» та «Дніпро» записали на свій рахунок по одній перемозі в Дружківці

2 і 4 квітня в Дружківці відбулися перші матчі вирішальної частини чемпіонату – фіналу плей-офф Української хокейної ліги – Парі-Матч між чинним чемпіоном України «Донбасом» і дебютантом херсонським «Дніпром». В рамках цих поєдинків команди записали на свій рахунок по одній перемозі і в Херсон клуби відправляться з рівним рахунком в серії.

«Донбас» – «Дніпро» 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) и 3:1 (0:0, 2:0, 1:1)

Рахунок в серії: 1: 1

Два абсолютно різних поєдинка провели команди в Дружківці і в черговий раз підтвердили статус лідерів чемпіонату. Єдине, що об’єднувало ці дві зустрічі – безгольовий перший період і безкопромісна боротьба на кожній ділянці майданчика.

У першому матчі команди більше придивлялися один до одного і вели досить обережну гру. Саме цей фактор і пояснює відсутність шайб в перші 20 хвилин зустрічі. Тільки на екваторі матчу Кирило Бондаренко закинув першу шайбу «Дніпра» в фіналі плей-офф і дав своїй команді істотну моральну перевагу. Фактично відразу Віктор Захаров зрівняв рахунок, але стримати натиск противника донеччани не зуміли і пропустили ще одну шайбу від Андрія Жвачкіна.

Хоч «Донбас» і був явним фаворитом зустрічі, однак вдруге зрівняти рахунок в матчі і перевести гру в овертайм у команди Сергія Вітера так і не вийшло. А «Дніпро» вдруге в поточному розіграші плей-офф довів, що його не варто скидати з рахунків.

У другому матчі донеччани зібралися з силами і впевнено вирішили зрівняти рахунок у фінальній серії. Практично відразу це відобразилося і на табло – у другому періоді капітан Віктор Захаров двічі за дві хвилини прошив Олега Петрова і заволодів непоганою перевагою для донецького клубу.

І хоч під кінець матчу херсонцям, зусиллями Кирила Білоусова, вдалося відіграти одну шайбу, однак Ілля Коренчук точним кидком по воротах “щук” зняв всі питання про переможця матчу і встановив остаточний рахунок 3:1.

Таким чином, в Херсон клуби поїдуть за рівного рахунку в серії, а зустрічі відбудуться 7 і 9 квітня о 19:30.


Вас може зацікавити