«Дніпро» здобув золоті нагороди чемпіонату України U12

У Кременчуці завершився останній з фінальних турнірів чемпіонату України з хокею серед юнаків. На Полтавщині змагалися спортсмени 2011-2012 років народження.

Загалом до Кременчука завітали 11 команд, яких жереб розділив на три групи. До групи А потрапили «Дніпро-1», «Крижинка-1», «Київські Бульдоги» та «Спарта». Квартет групи Б склали «Морські Вовки», «Дніпро-2», «Кременчук» та «Білий Барс». А трійку команд групи В склали «Сокіл», «Патріот» та «Крижинка-2».

За підсумками групових турнірів було сформовано фінальну трійку та трійку команд, що боролися за 4-6 місця. На жаль, не обійшлось і без ексцесів. У суботу хід змагання переривався через повітряну тривогу.

У змаганні за 4-6 місця найбільш успішними виявилися хокеїсти вінницького «Патріота», які переконливо здолали і «Спарту» (5:0), і «Білий Барс» (4:1). Білоцерківська команда здобула п’яту сходинку, а лучани стали шостими.

А ось у фінальній «пульці», як і протягом усього змагання, не було рівних «Дніпру-1». Підопічні Олексій Короткого спочатку розібрались із «Соколом» (8:1), а потім не залишили шансів «Кременчуку» (9:3). Таким чином, золоті нагороди та чемпіонський кубок їдуть до Дніпра. Цікаво, що «Дніпро» на груповому етапі пропустив у свої ворота лише одну шайбу, закинувши суперникам аж 41!

Що ж до долі срібних нагород, то вона визначилась у протистоянні «Кременчука» та «Сокола». В запеклій боротьбі перемогли господарі майданчика (5:3).

Підсумкові місця команд:

  1. «Дніпро-1» (м. Дніпро)
  2. «Кременчук» (м. Кременчук)
  3. «Сокіл» (м. Київ)
  4. «Патріот» (м. Вінниця)
  5. «Білий Барс» (м. Біла Церква)
  6. «Спарта» (м. Луцьк)
  7. «Морські Вовки» (м. Одеса)
  8. «Київські Бульдоги» (м. Київ)
  9. «Крижинка-2» (м. Київ)
  10. «Крижинка-1» (м. Київ)
  11. «Дніпро-2» (м. Дніпро)

Вас може зацікавити