«Дніпро» і «Білий Барс» видобули “сухі” перемоги в серіях і добули путівки в півфінал

5 і 6 березня пройшли другі матчі 1/4 фіналу плей-офф Української хокейної ліги – Парі-Матч, в рамках яких «Дніпро» вдома всуху обіграв «Крижаних Вовків», а «Білий Барс» здобув перемогу над МХК «Динамо». Таким чином херсонська і білоцерківська команди продовжать розіграш плей-офф на стадії півфіналу проти «Кременчука» та «Донбасу».

«Дніпро» – «Крижані Вовки» 5:0 (3:0, 2:0, 0:0) 

Після того, як херсонці розгромили «Вовків» в Києві (7:1), вони розраховували на перемогу і в домашньому поєдинку. Настрій херсонської команди відразу відобразився і на табло – ще до першої перерви кияни горіли 0:3. У другій двадцятихвилинці команда Дмитра Підгурського ще двічі прошила Віталія Власенка і зняла питання про переможця в цьому матчі. І хоч в третьому періоді кияни стали акуратніше грати в обороні і більше не дозволили забивати противнику, але закинути шайбу престижу у них так і не вийшло.

Про постійний пресинг на ворота «Крижаних Вовків» свідчить і статистика кидків – херсонці перекидали своїх опонентів з рахунком 53-19, повністю нав’язавши киянам свою гру.

Варто відзначити, що голкіпер «Дніпра» Олег Петров оформив ювілейний, десятий, шатаут в сезоні. Також, вперше після перенесеної операції, на лід вийшов форвард Олексій Янішевський, який відзначив своє повернення закинутою шайбою.

“Суха” серія із загальним рахунком 12:1, «Крижані Вовки» завершили свої виступи в цьому сезоні, а «Дніпро» продовжить боротьбу за медалі в півфіналі плей-офф проти віце-чемпіона України.

«Білий Барс» – МХК «Динамо» 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)

У Білій Церкві відбувся другий матч чвертьфінальної серії, в якому білоцерківський клуб приймав гостей з Харкова. На момент вчорашньої зустрічі команда Костянтина Буценка лідирувала в серії 1:0 і розраховувала перемогу при домашніх трибунах.

Маючи явну перевагу в матчі «Білий Барс» все ж не зміг виграти перший період і на перерву команди пішли при рівних 1:1 на табло. Ситуацію змінили останні три хвилини другого періоду, коли Ярослав Панченко вивів свій клуб вперед і дозволив команді господарів отримати мінімальну перевагу. “Динамівці” до кінця зустрічі так і не змогли знову прошити Кирила Кучера, а ось «Білий Барс» зміг ще один раз прошити Тимура Мамедова і завершити матч з рахунком 3:1 на свою користь.

Друга “суха” серія і білоцерківці в півфіналі зустрінуться з діючими чемпіонами України. Серія стартує 12 березня в Дружківці. Матчі в прямому ефірі покаже телеканал XSPORT.


Вас може зацікавити