Дмитро Німенко в очікуванні ювілею у збірній України

🇺🇦🏒🥅 Сьогодні, 6 квітня, о 19:00 за київським часом національна збірна України зіграє свій другий товариський матч у рамках підготовки до ЧС-2023.

🔥19.00 збірна Угорщини – збірна України

Напередодні збірна України виграла у Угорщини в серії буллітів (1:0), але водночас з тим втратила одного з провідних центрфорвардів – Гліба Кривошапкіна, котрий отримав серйозну травму та ляже на операційний стіл…

«Травма Кривошапкіна – втрата для збірної України. Враховуючи, що в нашій команді багато «перероблених» центральних нападаючих (Кривошапкін, Куцевич, Німенко), які розпочинали кар’єру на позиції крайніх форвардів і могли бути корисними на своїх профільних позиціях, ми втрачаємо «центри» навіть у таких умовах. Якщо надалі обійдеться без травм і всі 20 польових гравців на ЧС-2023 мене почують і виконуватимуть завдання, ми обов’язково додамо у грі. Упевнений, ця збірна України може грати ще краще», – заявив найкращий снайпер в історії збірної України (50 голів) та головний тренер «синьо-жовтих» Вадим Шахрайчук.

У зв’язку з травмою Гліба (і не лише нею) головний тренер збірної України анонсував низку змін у складі, але при цьому вони торкнуться не лише позиції центрального нападаючого, а й тих хокеїстів, які напередодні пропускали зустріч. Подивимося, яка «хімія» буде у складі українців у сьогоднішній грі, але точно розуміємо, що для Дмитра Німенка у разі виходу на лід це буде знаковий поєдинок, адже ювілейний – 100-й матч у кар’єрі із тризубом на грудях! Наразі у біографії екс-нападника «Сокола» значиться 99 поєдинків та 28 (13+15) очок.

Титульний партнер національної збірної України – INNOVECS

Вас може зацікавити