Дмитро Гнітько: “Наші гравці вперше одягнули джерсі з гербом України!”

Тренер збірної команди України U16 Дмитро Гнітько прокоментував поразку своєї команди у товариському матчі проти мінського «Динамо»:

Почали хлопці зі страхом. Вони вперше одягнули джерсі з гербом України. Їм це додало відповідальності і стало своєрідним тягарем. Ми намагались їх заспокоїти і донести, що це звичайний товариський матч. Тому перший період ми провалили і тільки згодом наші гравці зрозуміли, що вони не гірші за суперника.

Я знаю багатьох хлопців з команди, слідкую за їх грою. Ще від початку збору ми сказали, що немає окремо «Галицьких Левів», «Крижинки», «Соколу» і так далі, є тільки збірна команда U16. Тренерський штаб спостерігав за гравцями і атмосфера була хорошою: хокеїсти спілкувалися між собою, сміялися. Хоча перше тренування вийшло дещо напруженим. Вони хвилювалися, боялися. Але ми, у свою чергу, намагалися поговорити, пояснити. Про результати ще рано говорити. Вони ще діти, які вже наближаються до юніорів.

Ми поділили збірну на дві групи. Хочемо кожному дати можливість проявити себе, пограти. Завтра вийде друга група. Плюс додамо ще одну ланку. Буде чотири рівних. А загалом, схема буде та ж сама.


Вас може зацікавити