Дисциплінарним комітетом прийнято рішення щодо шостого матчу півфінальної серії плей-офф чемпіонату України серед чоловіків

Рішенням Дисциплінарного комітету від 23 березня 2019 р. на гравця хокейної команди «Кременчук» Олександра Боєвих було накладено дисциплінарне покарання у вигляді обов’язкової дискваліфікації на 1 матч відповідно до підпункту 56 пункту 1 статті 45 розділу 3 Дисциплінарного кодексу (правил) на підставі наявності у гравця двох дисциплінарних штрафів у різних матчах.

Незважаючи на це рішення Дисциплінарного комітету, гравець брав участь у матчі № 137, що відбувся 24 березня 2019 р. у місті Херсоні між хокейними командами «Дніпро» та «Кременчук». Таким чином, хокейною командою «Кременчук» було порушено підпункт 1.4. частини 1 статті 40 глави 8 Спортивного регламенту чемпіонату, а саме – порушено обов’язок клубів (команд) при проведенні будь-якого з матчів не допускати участь в матчі хокеїстів, які не мають право виступати в складі команди Клубу (команди) – незаявлених, неоформлених в установленому порядку або дискваліфікованих.

На підставі наданих і розглянутих матеріалів Дисциплінарним комітетом ФХУ прийнято рішення про анулювання результату матчу № 137 чемпіонату, що відбувся 24 березня 2019 р. у місті Херсоні між хокейними командами «Дніпро» та «Кременчук» із зарахуванням хокейній команді «Кременчук» технічної поразки відповідно до підпункту 4 пункту 1 статті 49 розділу 5 Дисциплінарного кодексу (правил) ФХУ.

Але, враховуючи той факт, що матч закінчився з рахунком 2:1 на користь команди «Дніпро», дисциплінарне покарання фактично не застосовується.


Вас може зацікавити