Діана Ковтун: «На сьогодні, заняття хокеєм – це не просто захоплення, а й частина мого життя!»

Пресслужба Федерації хокею України поспілкувалася з капітаном національної жіночої збірної Діаною Ковтун під час міжсезоння.

Ви вже почали підготовку до нового сезону чи зараз у відпустці?

– Я і не закінчувала (посміхається). Оскільки я зараз працюю в офісі, стараюсь мінімум один раз у два дні приділити час повноцінному тренуванню і один раз у день зробити хоча б декілька фізичних вправ. Так само я робила навіть під час відпочинку на морі.  

Тобто тренування у режимі «нон-стоп»? Пасивний відпочинок не для вас?

– Коли я постійно знаходжусь у тренувальному процесі, граю у матчах чемпіонату – це надзвичайно активний режим. Тож з початком міжсезоння, я починаю сумувати за хокейною атмосферою та тренуваннями. Мій організм постійно просить фізичних навантажень (сміється).

Нещодавно ви брали участь у bottle cap challenge (люди різними способами намагаються відкрити пляшки з водою). Вийшло ефектно. З якого дубля вдалося збити кришечку? Чи подобається вам брати участь у подібних випробуваннях?

– Участь у таких змаганнях  – це завжди прикольно. У наш час – це чудовий спосіб продемонструвати, що ти людина суспільства, яка відкрита для комунікацій та всього нового і модного.

На зйомку було витрачено приблизно 30 хвилин, а щодо кількості повторів – точно не скажу (посміхається). Скоріше за все спроб 150 було. Я розуміла, що це забере досить багато часу, але просто пройти повз цього челенджу не змогла. Я обожнюю створювати контент для особистих сторінок у соціальних мережах.

 

Зовсім скоро старт нового сезону. Що очікуєте від нього?

– Я з нетерпінням чекаю його початку. Адже хокей – вже давно не просто захоплення, а частина мого життя. Дуже хочеться, щоб моя команда стала чемпіоном у наступному сезоні і я зроблю все можливе для цього. І звісно ж, як гравець і капітан національної жіночої збірної, хочеться гідно представити Україну на міжнародному рівні.  


Вас може зацікавити