Денис Булгаков: “Все могло закінчитися по-іншому!”

Тренер команди «Динамо-Мінськ-2004» Булгаков Денис прокоментував перший товариський матч та поділився враженнями від перебування в Україні:

Сьогодні нам вдалося перемогти за рахунок самовіддачі та злагоджених дій. Хлопці давно грають разом, відчувають один одного. Саме це стало вирішальним фактором у цьому матчі.

В українській команді непоганий воротар: багато кидків він прийняв на себе сьогодні. І у нас, і у суперників з України були вдалі моменти, які потрібно було реалізовувати. І при такому рахунку все могло закінчитися по-іншому. Але перемога була на нашій стороні сьогодні.

Багато вилучень було, особливо в останньому періоді. Цей момент важко коментувати. Десь емоції зіграли, десь утома. Спортсмени ще юні, і в деяких ситуаціях не вміють себе контролювати. Над цим всі працюють. Це дуже складний момент.

Ми приїхали до України вранці. Зустрічало нас сонечко, тому у гарному настрої ми заселилися у готель і час дарма не витрачали. Команда відвідала Києво-Печерську Лавру. Ми зробили собі невеличку екскурсію. Нам сподобалось, було цікаво. А вже потім приїхали  готуватися до матчу.


Вас може зацікавити