День відкритих дверей у молодіжній збірній України

6 листопада о 15.15  на льоду  броварської арени «Термінал» відбудеться відкрите  тренування молодіжної збірної. Воно стане фінальним у рамках першого навчально-тренувального збору, і передуватиме старту турніру 4-ох націй, який відбудеться у Броварах з 7 по 9 листопада.

На тренуванні Олег Ігнатьєв матиме змогу переглянути двадцять п’ять кандидатів до команди, яка у грудні місяці виступатиме на домашньому чемпіонаті світу. Через щільний графік не приїдуть на збір гравці з-за океану, вони приєднаються до збірної вже у грудні.

Під час відкритого тренування відбудеться двостороння гра. Її старт о 16.15. Спробувати свої сили на льоду матимуть змогу усі бажаючі: по завершенню тренування буде проведено конкурс для глядачів та журналістів. Переможці отримають цінні подарунки. Для представників ЗМІ, які братимуть участь у конкурсі, передбачений спеціальний приз.

А вже 7 листопада стартує турнір 4-ох націй. Окрім збірної України  участь братимуть молодіжні збірні Польщі, Литви, а також клубна команда з Білорусі «Мінські Зубри». Вхід на відкрите тренування та на сам турнір ВІЛЬНИЙ!

Чекаємо на вас! Молодіжній збірній надзвичайно важлива ваша підтримка!


Вас може зацікавити