Четверо українських арбітрів працюватимуть на турнірах під егідою IIHF в сезоні 2017-2108

Суддівський комітет Міжнародної федерації хокею надіслав до офісу Федерації хокею листа, в якому проінформував про залучення українських арбітрів до обслуговування змагань під егідою IIHF в сезоні 2017-2018 років.

Серед тих, хто отримали призначення, харківський 32-річний рефері Антон Гладченко (на фото), який працюватиме на чемпіонаті світу серед юніорів у Дивізіоні ІІІА в турецькому Ерзурумі.

Решта призначень стосуються київських лайнсменів. 22-річний Ілля Хохлов працюватиме на кваліфікаційному турнірі до чемпіонату світу в Дивізіоні ІІІ (Сараєво, Боснія і Герцоговина). А 27-річний Антон Перетятько та 31-річний Артем Корепанов увійдуть до когорти арбітрів, які працюватимуть на матчах юніорського чемпіонату світу з хокею в Україні.

Цікаво, що для Артема Корепанова цей турнір стане третім домашнім. До цього лайнсмен працював на юніорському чемпіонаті світу 2010 року у Броварах та чемпіонаті світу серед чоловіків 2017 року у Києві.

В той же час усі судді мають можливість отримати запрошення на хокейний турнір Зимових Олімпійських Ігор у Південній Кореї та чемпіонат світу у топ-дивізіоні в Данії. Співробітники суддівського комітету IIHF, а також суддівські супервайзери будуть слідкувати за роботою арбітрів міжнародної категорії не лише на матчах чемпіонатів світу, а й внутрішніх чемпіонатів.


Вас може зацікавити