Чемпіонат світу знову у Києві

12 вересня у «Холі Чемпіонів» на НСК «Олімпійський» відбулася пресконференція з нагоди молодіжного Чемпіонату світу з хокею у дивізіоні ІВ. До турніру, який відбудеться у столичному Палаці Спорту з 12 по 18 грудня, лишилось рівно три місяці. Зворотній відлік до цієї події було дано на «Hockey Party» для журналістів.

«Вже третій раз поспіль нам довірили проведення Чемпіонату світу. І для Федерації хокею України, і для мене особисто – це велика честь, адже це доказ того, що ми вдало справлялися зі своєю роботою на минулих чемпіонатах», – відзначив президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін.

Голова оргкомітету з питань проведення Чемпіонату світу Георгій Зубко представив присутнім логотип майбутніх змагань. Центральним його елементом став лист каштану – символ столиці України. Символ турніру презентували оригінально, він був замороженим у великій глибі льоду.

«Знаєте, хокеїсти досить забобонні люди, тому було вирішено залишити талісманом чемпіонату нашого старого знайомого Сокола Стрімка. Оскільки минулого року саме цей гордий птах приніс перемогу нашій юніорській збірній, сподіваємось, і цього разу він не підведе. Відтепер можна вважати, що сокіл – найхокейніший птах України» – описав талісман збірної Георгій Зубко.

Олег Ігнатьєв, тренер, який торік привів юніорську збірну до золота домашнього чемпіонату світу, спробує повторити тріумф цього разу. Він закликав вболівальників підтримати команду та наголосив, що хлопці будуть викладатися не на сто, а на усі двісті відсотків.

Квитки на матчі чемпіонату вже поступили у продаж. Придбати їх можна на сайті офіційного партнеру з продажу квитків esport.in.ua. Ціна стартує від 80 грн

Окрім офіційної частини на присутніх чекала велика кількість сюрпризів. Спеціальним гостем свята став гуморист Валерій Жидков, який розказав про свій хокейний досвід. Усі охочі мали змогу зіграти у хокей на спеціально створеній арені розміром 2 на 4 метри, або відчути себе хокеїстом за допомогою віртуальної реальності.


Вас може зацікавити