Аншлагу на матчах збірної України бути!

За тиждень до старту чемпіонату світу з хокею U20 у дивізіоні 1Б у продажу не лишилось вільних квитків на матчі за участі збірної команди України! У вас ще є можливість побачити чемпіонат світу на власні очі. На сайті головного спонсора з продажу квитків e.ticket.in.ua лишилися перепустки на матчі інших команд.

ESPORT – перший в Україні сервіс продажу квитків на спортивні заходи.

ESPORT – Офіційний Партнер з продажу квитків 2020 IIHF Ice Hockey U20 World Championship Division I Group B.

В Україні є спорт –  ESPORT.IN.UA

Це більше, ніж просто SPORT & EVENTS. #ESPORT

У Федерації хокею України також добре розуміють, як важливо для юних хокеїстів стати частиною цього свята, і відвідати матчі чемпіонату світу на головній хокейній арені України. Саме тому, вже традиційно, у продаж поступили не всі квитки. Частину віддали на потреби ДЮСШ.

Федерацією хокею України  було визначено строки, за які усі дитячо-юнацькі спортивні школи могли зробити запит і отримати необхідну кількість квитків для своїх вихованців на матчі молодіжного чемпіонату світу.

12 листопада у  ДЮСШ України було надіслано 8 тисяч квитків для юних хокеїстів.

Список ДЮСШ, які отримали квитки:

«Сокіл» (м. Київ), «БВФК Білий Барс» (м. Бровари), «Крижинка» (м. Київ), «Зміна» (м. Біла Церква),  «Патріот» (м. Вінниця), «Торнадо» (м. Київ), «Школа спорту» (м. Київ), «Білий Барс» (м. Бровари), «Динамо» (м. Дніпро).

 


Вас може зацікавити