Анонс восьмого туру чемпіонату України серед чоловіків

ХК «Крижані Вовки» – ХК «Кременчук»

9 жовтня 0 18:00 на київській арені «Шалетт» відбудеться матч між «Крижаними Вовками» і ХК «Кременчук». Остання зустріч команд закінчилася з великою різницею у рахунку 11:1 на користь «Кременчука». Вже у першому періоді інтригу матчу було втрачено, адже «хижаки» пропустили 6 шайб. Хоча у матчі сьомого туру «вовки» гідно протистояли «Донбасу», матч закінчився з рахунком 1:4. Як закінчиться зустріч киян з лідером чемпіонату побачимо вже сьогодні.

МХК «Динамо» – ХК «Донбас» 

Цього ж дня о 19:45 на арені «Салтовський лід» МХК «Динамо» прийматиме «Донбас». В останній зустрічі «Донбас» обіграв «динамівців» з рахунком 9:0. У першому періоді зустрічі донеччани закинули у ворота суперника 5 шайб і в другому і у третьому періоді «Донбас» зміг закинути ще по дві шайби. Нагадаємо, що на рахунку МХК «Динамо» ще немає жодної перемоги у нинішньому сезоні.

ХК «Білий Барс» – ХК «Дніпро»

10 жовтня о 18:45 у Білій Церкві «Білий Барс» прийматиме «Дніпро». Минулого матчу хокеїсти тримали інтригу до останньої хвилини матчу. Перемогу отримали херсонці з мінімальним відривом в одну шайбу – на екваторі третього періоду Сергій Афанасьєв зміг закинути переможну шайбу у ворота «Білого Барсу». За хвилину до кінця гри, головний тренер гостей змінив воротаря на польового гравця, але результат матчу залишився незмінним – 1:0 на користь «Дніпра».

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити