Анонс матчів 26 січня

Сьогодні в чемпіонаті України відбудуться матчі 17-го туру. Два поєдинки відбудуться у Харкові: «Юність» прийматиме «Дженералз», а «Витязь» поміряється силами з «Рапідом». Лідер чемпіонату – донецький «Донбас» – в Дружківці прийматиме «Білий Барс», а у столиці ХК «Кременчук» спробує забронювати за собою місце у плей-офф у матчі проти «Компаньйона».

До вашої уваги анонс матчів 17-го туру національного чемпіонату.

«Юність» (Харків) – «Дженералз» (Київ)

26 січня 2016 року

Арена «Салтівський лід» (м. Харків, вул. Тракторобудівників, 55)

Початок матчу о 13:45

Он-лайн


Сімнадцятий тур відкриється поєдинком у Харкові, де «Юність» прийматиме «Дженералз». Особливих ілюзій щодо кінцевого результату у Харкові не вбачають. Для господарів льоду першочерговим завданням є витримати темп та завершити матч з пристойним результатом.

«Дженералз» продовжують переслідування «Донбасу» в турнірній таблиці, тому приїхали до Харкова за трьома пунктами.

 

«Витязь» (Харків) – «Рапід» (Київ)

26 січня 2016 року

Арена «Салтівський лід» (м. Харків, вул. Тракторобудівників, 55)

Початок матчу о 17:00

Он-лайн


Ще одним протистоянням у форматі Харків – Київ буде матч між «Витязем» та «Рапідом», який також відбудеться на арені «Салтівський лід».

Команда Віталія Литвиненка впевнено перемогла у попередніх чотирьох очних протистояннях із «Рапідом». Нині ж кияни перебувають далеко не в найкращій формі, тому харківський клуб має покласти до скарбнички чергові три пункти, збільшивши відрив від «Білого Барсу».

 

«Донбас» (Донецьк) – «Білий Барс» (Біла Церква)

26 січня 2016 року

Арена «Альтаїр» (м. Дружківка, вул. Севастопольська, 5)

Початок матчу о 18:30

Відеотрансляція

Он-лайн


Лідер чемпіонату на своєму майданчику буде екзаменувати «Білий Барс». Кожна шайба у ворота донеччан для білоцерківської команди як маленька перемога. Втім сумніватися у тому, що підопічні Костянтина Буценка захочуть проявити себе у матчі з серйозним суперником, не варто: саме в таких зустрічах молоді хокеїсти можуть витягти щасливий квиток у дорослий хокей.

«Донбас» воліє продовжити свою переможну серію та зберегти лідерство в чемпіонаті. До речі, саме за підсумками цього поєдинку може визначитися третій учасник плей-офф чемпіонату. Для того, щоб зберегти шанси на третє місце «барсам» необхідно перемагати самим і чекати осічки «Кременчука» у Києві.

 

«Компаньйон» (Київ) – ХК «Кременчук» (Кременчук)

26 січня 2016 року

Льодова арена (м. Київ, вул. Шалет, 6)

Початок матчу о 18:55

Он-лайн


Завершиться тур матчем у Києві, де хокейний клуб «Кременчук» спробує де-факто гарантувати собі місце серед учасників другого етапу змагання. Суперник у підопічних Дмитра Підгурського для цього завдання цілком прийнятний – один із аутсайдерів чемпіонату «Компаньйон».

У підопічних Євгена Аліпова є свої завдання на матч. «Компаньйон» продовжує переслідування «Рапіда» і ще до міжнародної паузи прагне вийти на шосту позицію в турнірній таблиці.


Вас може зацікавити