Анонс другого туру чемпіонату України

18 – 19 вересня відбудуться матчі другого туру чемпіонату України з хокею серед чоловіків.

«Крижані Вовки» – «Донбас»  (Київ, 14:00)

Тур розпочнеться матчем у Києві. «Крижані Вовки» будуть приймати команду «Донбас». Якщо «хижакам» у першому турі вдалося перемогти і стати одним з лідерів турнірної таблиці, то «Донбас» зміг здобути лише одне очко. Тому сумнівів у тому, що донеччани приїдуть перемагати в основний час немає зовсім. А чи зможуть «Вовки» продовжити переможну серію? Це вже зовсім інше запитання.

«Білий Барс» – МХК «Динамо»  (Біла Церква, 18:45)

Другий матч туру відбудеться у Білій Церкві. «Білий Барс» зустрінеться з МХК «Динамо». Жодна з команд ще не здобула очок у цьому сезоні. Колективи Костянтина Буценка та Олександра Панченка грають без легіонерів, а середній вік гравців становить лише 19 років. Хто ж стане переможцем гри, ми дізнаємось вже у цей четвер.

«Дніпро» – «Кременчук»  (Херсон, 19:00)

ХК «Дніпро» прийматиме гостей з Кременчука у заключному матчі другого туру. Минулого сезону команда з Херсону пробилася до фіналу і забрала шанс на чемпіонство у «Кременчука». Але варто відзначити, що їх боротьба була настільки запеклою, що тривала аж сім матчів. Таке за всю історію чемпіонатів України трапилось вперше. Якщо ж згадати нещодавно зіграні перші матчі чемпіонату, то на відміну від «Кременчука»,  «Дніпру» перемога далась нелегкою ціною. Кому ж з принципових суперників вдасться здобути перемогу у першому очному протистоянні сезону – «Кременчуку» чи «Дніпру»?

 Фото: uhl.ua

 


Вас може зацікавити