Анонс 2-го туру МХЛ: «Сокіл» їде до Дніпра, «Молода Гвардія» – до Харкова

Найближчого уїк-енду у Калуші, Броварах, Харкові та Дніпрі відбудуться матчі другого туру Молодіжної хокейної ліги. «Легіон» або «Кременчук» наберуть перші очки в чемпіонаті, а «Сокіл», «Білий Барс» та «Молода Гвардія» спробують продовжити переможні серії.

«Легіон» – «Кременчук»

16-17 жовтня 2021 року

Льодова арена «Нафтохімік», м. Калуш

Час початку матчів – 17:10 та 11:00

Трансляції – YouTube Федерації хокею України

Обидві команди не найкращим чином розпочали чемпіонат, двічі поступившись у домашніх претендентам на чемпіонський титул – «Молодій Гвардії» та «Білому Барсу» відповідно. Природньо, що обидві команди хочуть реабілітуватися в очах власних вболівальників.

Перед початком туру до «Кременчука» приєднався дует російських легіонерів, які не брали участі в матчах проти «барсів», а також вихованець кременчуцького хокею Ростислав Лобода. 

«БФСК Білий Барс» – «Крижинка»

16-17 жовтня 2021 року

Льодова арена «Термінал», м. Бровари

Час початку матчів – 19:00 та 16:00

Трансляції – YouTube Федерації хокею України

Один із претендентів на чемпіонський титул «Білий Барс» буде приймати на своєму майданчику столичну «Крижинку». Кияни змогли взяти реванш у «Придніпровська» за поразку в першому матчі.

Проте у Броварах команді Євгена Аліпова розраховувати на очки буде непросто. Ставку кияни, скоріш за все, зроблять на перший поєдинок, адже «барси» не зможуть розраховувати на гравців першої команди, які в суботу будуть задіяні в матчі проти «Рулав Одд».

До речі матч будуть обслуговувати четверо арбітрів. Свої перші поєдинки на такому рівні у якості рефері проведуть Артем Береговенко та Тимур Чермашенцев.

 «ЦОП-СДЮСШОР» – «Молода Гвардія»

16-17 жовтня 2021 року

Льодова арена «Салтівський Лід», м. Харків

Час початку матчів – 18:15 та 13:45

Трансляції – YouTube Федерації хокею України 

«Молода Гвардія» в другому турі буде знову грати на виїзді. Цього разу суперниками «молодогвардійців» будуть хокеїсти «ЦОП-СДЮСШОР». Підопічні Володимира Карабаджака поїдуть до Слобожанщини, маючи в активі дві крупні перемоги над «Легіоном».

Харків’яни в свою чергу двічі поступились «Соколу». І якщо у першому матчі підопічні Олександра Панченка не мали особливих шансів на успіх, то у другому поєдинку «ЦОП-СДЮСШОР» втратила перевагу у дві шайби, проваливши третій період.

«Придніпровськ» – «Сокіл»

16-17 жовтня 2021 року

Льодова арена, м. Дніпро

Час початку матчів – 18:05 та 10:05

Трансляції – YouTube Федерації хокею України

Центральним поєдинком туру стане протистояння «Придніпровська» та «Сокола». Дніпряни втратили три пункти у протистоянні з іншою командою зі столиці України. А ось «Сокіл» виборов шість очок у запеклому протистоянні з харківським «ЦОП-СДЮСШОР».

В матчах проти «Придніпровська» зможуть взяти участь гравці «Сокола», які оформили міжнародні трансфери – голкіпер Ганін, захисник Пересипкін та нападники брати Кондрашови. Втім новачкам ще знадобиться певний час аби зігратися з новими партнерами по команді.


Вас може зацікавити