Андрія Срюбка призначено головним тренером національної чоловічої збірної команди України

Сьогодні, на черговому засіданні Виконавчого комітету Федерації розглянуто ряд актуальних питань, пов’язаних із підготовкою збірних команд до чемпіонатів світу та роботі щодо організації чемпіонату України з хокею з шайбою.

Першим у порядку денному було розглянуто питання щодо призначення головного тренера національної чоловічої збірної команди України та про основні завдання команди на сезон 2018 – 2019 років.

По цьому питанню було одноголосно прийнято рішення – призначити головним тренером національної чоловічої збірної команди України Андрія Срюбка.

Андрій Срюбко – відомий в минулому український хокеїст. За свою тренерську кар’єру працював як асистент у ХК «Дмитров» (Росія) (2013 – 2014), молодіжній збірній України (2014 – 2015), ХК «Донбас» (2016 – 2017), головним менеджером у національній чоловічій команді України (2014-2015) та старшим тренером молодіжної збірної України (2017 – 2018).

Другим питанням – було винесено призначення старшого тренера юнацької (до 18 років) збірної команди України та про основні завдання команди на сезон 2018 – 2019 років.

По цьому питанню було одноголосно прийнято рішення – призначити старшим тренером юнацької збірної команди України Олега Тимченка.

Олег Тимченко – також відомий в минулому український хокеїст. Як тренер він працював у херсонській ДЮСШ, у юніорській команді «Дніпро» (Херсон), із якою в сезоні 2017 – 2018 здобув срібні нагороди. Також Олег Тимченко є на даний час асистентом головного тренера у дорослій команді «Дніпро» (Херсон).

Також були вирішені питання щодо виконання договору про співпрацю між Федерацією хокею України та ТОВ «Українська хокейна ліга» та взаємодію у питаннях здійснення спортивного правосуддя у матчах чемпіонату України з хокею в сезоні 2018 – 2019 років.


Вас може зацікавити