Анатолій Брезвін зустрівся із першим заступником голови Полтавської ОДА

Президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін вчора із робочим візитом відвідав місто Кременчук. Ввечері керівник Федерації відвідав третій матч фінальної серії національного чемпіонату, в якому «Кременчук» приймав «Донбас».

Перед початком матчу Анатолій Брезвін провів робочу зустріч із першим заступником Полтавської обласної державної адміністрації Андрієм Пісоцьким, який наразі виконує обов’язки голови ОДА.

В рамках зустрічі було розглянуто питання створення інфраструктури для занять льодовими видами спорту на Полтавщині. В тому числі мова йшла про будівництво спортивних споруд зі штучним льодом в області. Також серед важливих питань зустрічі обговорювалося створення спеціалізованих класів для ДЮСШ «Авангард» міста Кременчука, де займаються юні хокеїсти.

За словами Андрія Анатолійовича у керівництва Полтавської області є розуміння необхідності покращення умов для занять в ДЮСШ, а також нагальної потреби в побудові нових льодових арен в регіоні. Дані питання взяті на опрацювання.

Після завершення робочої зустрічі Анатолій Брезвін та Андрій Пісоцький відвідали хокейний матч між «Кременчуком» та «Донбасом», а також ознайомилися із інфраструктурою цього виду спорту у Кременчуці.


Вас може зацікавити