Анатолій Брезвін відвідав із робочим візитом Чернігівщину

Вчора відбулася зустріч президента Федерації хокею України Анатолія Брезвіна із головою Чернігівської обласної державної адміністрації Валерієм Кулічем та заступником міського голови Чернігіва Олександром Ломако.

Основною темою обговорення була популяризація хокею на Чернігівщині, а також було розглянуто можливості для будівництва у місті Чернігові спортивної споруди зі штучним льодом, яка б відповідала правилам гри в хокей. З цього ж приводу відбулася телефонна розмова Анатолія Брезвіна із міським головою Чернігова Владиславом Атрошенком.

На жаль на сьогоднішній день без необхідної матеріально-технічної бази розвиток хокею у регіоні неможливий. При цьому є аматорські колективи, які їздять грати в хокей за сотні кілометрів. Слід зазначити, що в 70-80-х роках в місті регулярно проводились регіональні змагання, а команди «Буревісник» та «Авангард» ставали срібним та двічі бронзовим призерами чемпіонату УРСР. Також слід додати, що уродженці Чернігова Руслан та Павло Борисенки виступали у складі збірних команд України з хокею.


Вас може зацікавити