«Донбас» розпочав фінальну серію УХЛ із домашньої звитяги над «Соколом»

У Дружківці стартував фінал плей-оф УХЛ – «Донбас» і «Сокіл» відіграли перший матч у боротьбі за кубок.

Початок зустрічі очікувано пройшов у гострій боротьбі, що відразу вилилося в закинуті шайби. На п’ятій хвилині Шишлянніков з лівого кола вкидання після пасу Бірюкова прошив Дубровського, а через 4 хвилини Гільманов розпечатав ворота Трифонова і відновив паритет на табло.

Після двох шайб команди зменшили швидкості, але не перестали активно пресингувати одне одного. Підсумок періоду – 8:7 за кидками і 1:1 за закинутими шайбами.

Другий період абсолютно відрізнявся від першого. Команди хоч і створили масу небезпечних моментів, але при цьому так і не змогли змінити рахунок на табло, пішовши на перерву – 1:1.

Наступний гол вболівальники побачили лише на екваторі третьої 20-хвилинки – Лялька відправив шайбу між трьома гравцями «Сокола» і знову вивів «Донбас» вперед. Цей снаряд і поставила фінальну крапку в матчі, який завершився з рахунком 2:1 на користь «Донбасу».

Другий поєдинок серії відбудеться 18 квітня так само в Дружківці. Початок зустрічі – о 17:00.


«Донбас» – «Сокіл» 2:1 (1:1, 0:0, 1:0)

Рахунок в серії – 1:0

Шайби: 1:0 Шишлянніков (Бірюков), 4:59; 1:1 Гільманов (Смирнов, Німенко), 08:53; 2:1 Лялька (Пересунько), 47:00;

«Донбас»: Трифонов (Дьяченко); Кобелєв – Журавльов, Колесніковс – Пангелов-Юлдашев, Кожевніков – Тунхузін; Лялька (А) – Буценко – Пересунько, Монс – Туркін (А) – Казаковцев, Шишлянніков – Бірюков – Сигарьов, Мільохін – Карамнов – Захаров (К).

«Сокіл»Дубровський (Кубрицький); Олендаренко – Голубич, Чолач – Андрейків, Букарєв – Лисенко, Сисак – Панченко; Гончаренко – Кузьменко – Міхнов (А), Морозов (К) – Курбатов – Павленко, Гільманов – Смирнов – Німенко (А), Ступак – Сімчук – Малєтін.

Джерелоuhl.ua


Вас може зацікавити