Стали відомі імена нових членів Спортивного комітету ФХУ

Одразу 11 членів приєднались до Спортивного комітету Федерації хокею України. Про це стало відомо під час засідання Ради ФХУ. 

До команди Олександра Годинюка ввійшли ексгравець збірної України з хокею з шайбою Артем Бондарєв, колишній головний тренер нашої національної команди Андрій Срюбко, наставники ХК «Білий Барс» Костянтин Буценко і Олександр Бобкін, колишній очільник збірних України U-18 і U-20 Олег Ігнатьєв, головний тренер жіночої національної команди України Євген Аліпов, президент ХК «АТЕК-94» Юрій Шевчук, тренер КДЮСШ «Авангард» Олександр Селютін, очільник ХК «Торнадо» Олег Циркунов, наставник СДЮСШОР у м.Харків Олександр Панченко, а також Андрій Савченко – старший тренер ДЮСШ «Сокіл». 

Зазначимо, що діяльність Спортивного комітету ФХУ регулярно висвітлюватиметься на офіційних інформаційних джерелах Федерації. Ваші пропозиції можете надсилати на пошту office@fhu.com.ua. Зокрема, і пропозиції щодо співпраці.

Нагадаємо, що головні завдання Спортивного комітету – це удосконалення системи проведення змагань у всіх вікових групах в Україні, розробка методики, за допомогою яких відбуватиметься підвищення рівня майстерності наших гравців та кваліфікації тренерів, а також формування складу національних команд і їхніх тренерських штабів. Ознайомитись із положенням про Спортивний комітет ФХУ можна за посиланням.


Вас може зацікавити