Дата початку дитячого сезону та регламент. Георгій Зубко зустрівся з представниками ДЮСШ

Президент Федерації хокею України Георгій Зубко озвучив дату офіційного початку дитячо-юнацького сезону-2020/2021 під час наради з директорами та старшими тренерами ДЮСШ. 

Перші матчі Української молодіжної хокейної ліги будуть проведені вже 13-14 лютого, а заключні ігри заплановані на квітень. Через пізній старт і пандемію COVID-19 змагання будуть завершені в коротші терміни. 

У цьому сезоні Українська молодіжна хокейна ліга (УМХЛ) об’єднає чемпіонати України у вікових категоріях 2005, 2006, 2007 р.н., Всеукраїнські змагання серед спортсменів 2008, 2009, 2010 р.н., а також Юніорську хокейну лігу, що відбудеться у форматі одного турніру наприкінці сезону. 

ДЮСШ уже ознайомились із планом проведення національних першостей – наступного понеділка, 8-го лютого, школи отримують детальнішу інформацію щодо прийдешніх ігор, їхній регламент в умовах карантинних обмежень та медичний протокол. 

Також найближчим часом будуть створені робочі групи, що опікуватимуться питаннями дитячо-юнацького хокею в Україні й займатимуться подальшим реформуванням чемпіонатів України серед юніорів і системи освіти тренерів і їхніх підопічних.

«Сьогодні спеціаліст, закінчивши вищий навчальний заклад чи курси, не повинен зупинятись. У сучасному світі процес навчання має тривати перманентно. І хокей – не виняток», – наголосив президент ФХУ Георгій Зубко. 

Наостанок зазначимо, що в основі регламенту змагань-2020/2021 лежать принципи, прийняті ще минулої осені. Нововведення ж заплановані на наступний сезон.


Вас може зацікавити