Чоловіча збірна команда України провела контрольний поєдинок із збірною клубів УХЛ

Підопічні Андрія Срюбка відігралися з 0:3, але перевести гру в овертайм не зуміли.

Сьогодні, 16 квітня, в Дружковці відбувся контрольний матч чоловічої збірної команди України та збірної клубів Української хокейної ліги в рамках підготовки до чемпіогату світу у Дивізіоні ІВ.

Поєдинок команди почали обережно, придивляючись один до одного і обережно ведучи себе як в нападі, так і в обороні. Однак, збірна клубів УХЛ на екваторі періоду змогла вчасно скористатися вилученнями противника і тричі за три хвилини відзначитися у воротах Кирила Кучера. Таким чином по шайбі в цьому матчі на свій рахунок записали Юрій Сильницький, Олексій Ворона та Олександр Костіков.

Відігратися підопічні Андрія Срюбка зуміли тільки під кінець другого періоду, коли Сергій Бабинець з передачі Владислава Гаврика обіграв Сергія Костенко і відправив шайбу точно в порожній кут воріт.

У третій двадцятихвилинці збірна команда України, хоч і пропустила шайбу від Руслана Ромащенка, але змогла значно активізувати свої дії в атаці і нав’язати противнику свою гру. Це вилилося в дві закинуті шайби від Микити Буценка і Володимира Чердака.

Однак, зрівняти рахунок і перевести матч в овертайм команда Андрія Срюбко так і не спромоглася, а і на табло залишилися остаточні 4: 3 на користь збірної клубів УХЛ.

«УХЛ (Selects)» – «Україна» 4:3 (3:0, 0:1, 1:2)

16 квітня 2019 року, Дружківка, ЛА «Альтаїр», 18:30

УХЛ (Selects): Костенко (Дуве). Сильницький – Григор’єв, Александров – Фроленко, Воронін – Матвієнко, Таран – Ядловський. Бондаренко – Дунаєв – Коренчук, Пуголовкін – Разумов – Костіков, Савченко – Ромащенко – Ворона, Луговий – Качан – Мостовий, Денискін.

Україна: Кучер (Дьяченко). Кучер (Дьяченко). Ординський – Толстушко, Скрипець – Боєвих, Мережко – Романенко, Ігнатенко. Німенко – Гриценко – Задоєнко, Буценко – Бабинець, Гаврик – Мазур – Пересунько, Даниленко – Коваленко, Куцевич – Чердак – Олійник. 

Шайби: 1:0 Сильницький (Дунаєв, 09:06 – більш.). 2:0 Ворона (Пуголовкін, Таран, 09:41 – більш.). 3:0 Костіков (Луговий, 10:21). 3:1 Бабинець (Гаврик, Толстушко, 39: 08 – більш.). 4:1 Ромащенко (Пуголовкин, Ворона, 52: 30– більш.). 4:2 Буценко (Луговий, Бабинець, 53:33). 4:3 Чердак (Мазур, 56:07).

Воротарі: Кучер – Костенко


Вас може зацікавити