Команда Олега Тимченка поступилася збірній Норвегії в останньому матчі в Дивізіоні ІА

У французькому Греноблі відбувся заключний тур юніорського Чемпіонату світу в Дивізіоні 1А. Раніше українська команда тричі поступилася суперникам в основний час, однак змогла завоювати один турнірний бал в матчі проти французів. Сьогодні суперником нашої збірної стали однолітки з Норвегії.

Уже в першому періоді норвежці відкрили рахунок завдяки результативним діям Сендер Фроберга, який влучив у ворота українців на 10-й хвилині матчу. На початку другої двадцятихвилинки нападник Святослав Тимченко з передачі Олексія Болотіна повернув статус-кво в поєдинку, проте під кінець другого періоду команда Норвегії знову вийшла вперед – гол в активі Філіпа Граната.

У вирішальному часовому відрізку на 42-й хвилині матчу Богдан Середницький з передачі Олексія Болотіна знову добув для українців шанс поборотися за збереження прописки в Дивізіоні IA і зрівняв рахунок у зустрічі.

Українським хокеїстам вдавалося весь період стримувати суперників, але на останніх секундах гри Маттіас Бренне Хальворсен таки зумів вразити ворота Назарія Сушака і вирвати перемогу для своєї команди в основний час.

Таким чином підопічні Олега Тимченко зазнали п’ятої поразки на світовій першості, і в наступному сезоні будуть виступати в Дивізіоні ІВ.

Норвегія U18 – Україна U18 3: 2 (1: 0; 1: 1; 1: 1)

Україна U18: Сушак (Сердюк). Кругляков – Будько, Матусевич – Панков, Ратушний – Сисак, Євтухов – Остапюк. Абаджян – Дуюн – Середницький, Тимченко – Борисов – Болотін, Попережай – Садовіков – Чіканцев, Панченко, Брага.

Шайби: 1:0 Фроберг (Гранат, 9:47 – більш.). 1:1 Тимченко (Болотін, Матусевич, 27:51). 2:1 Гранат (Енгебратен, Хальворсен, 38:55 – більш.). 2:2 Середницький (Болотін, 41:34 – більш.). 3:2 Хальворсен (Локкеберг, Фроберг, 59:53).


Вас може зацікавити