Трьох гравців дискваліфіковано на один матч

Гравець команди «Крижані Вовки» Антон Рубан та гравець команди «Кременчук» Хришпенс Вадим у матчі №9 чемпіонату України з хокею з шайбою сезону 2019-2020 років, що відбувся 22 вересня 2019 року між командами «Крижані Вовки» та «Кременчук» у м. Кременчуці, на 34 хвилині гри були покарані матч-штрафами за бійку, які стали першими у іграх сезону 2019-2020 років.

На підставі наданих і розглянутих матеріалів Дисциплінарним комітетом ФХУ прийнято рішення про обов’язкову дискваліфікацію гравців на один матч відповідно до підпункту 49 пункту 1 статті 45 розділу 3 Дисциплінарного кодексу (правил) ФХУ.

Гравець команди «Кременчук» Олександр Боєвих у тому ж матчі чемпіонату на 54 хвилині гри був покараний великим та дисциплінарним до кінця гри штрафом за атаку суперника в ділянку голови.

На підставі наданих і розглянутих матеріалів Дисциплінарним комітетом ФХУ прийнято рішення про обов’язкову дискваліфікацію гравця на один матч відповідно до підпункту 1 пункту 1 статті 45 розділу 3 Дисциплінарного кодексу (правил) ФХУ.

Дискваліфікація гравців вступає в силу з 23 вересня 2019 року.


Вас може зацікавити